35% popusta na essilor transitions stakla
visible: true

35% popusta na stilske boje transitions gen8 Essilor stakala

Ostvarite super 35% popusta na stilska foto osetljiva stakla brenda Essilor

Akcija traje od:   do:

Transitions® Light Intelligent Lenses™ pružaju celodnevnu zaštitu za oči. Bilo da se nose u zatvorenom ili na otvorenom, 100% blokiraju UV zrake i filtriraju štetno plavo svetlo.

Proteklih godina, potreba za zaštitom, uključujući i zaštitu očiju, znatno se povećala:

  • 86% nosioca naočara kaže da im je zaštita njihovog zdravlja i zdravlja članova porodice važnija nego ikad.

  • 70% nosioca smatra da je zaštita očiju puno važnija nego u periodu pre Covid pandemije. Ove trvdnje, u kombinaciji sa većom količinom vremena provedenim u zatvorenom prostoru ispred ekrana, rezultirale su povećanom svešću o štetnosti plave svetlosti i povećanom potrebom za zaštitom očiju:

  • 75% nosioca žele kvalitetnu zaštitu od UV zraka i štetne svetlosti.(1)

Tehnologija za savršene performanse

Transitions® Light Intelligente Lenses™ automatski se prilagođavaju svetlosnim uslovima. Odgovarajući na količinu svetlosti, inteligentno se menjaju od prozirnog stanja u zatvorenom prostoru do tamnog stanja na otvorenom prostoru.

Optimizacijom količine svetlosti koju puštaju u oko, Transitions sočiva smanjuju odsjaj, umor i naprezanje očiju što doprinosi udobnijem vidu.

Transitions nudi širok spektar proizvoda prilagođen potrebama vida kao i velik spektar modernih, trendi boja koje će naglasiti lični stil nosioca, bez obzira na godine.

Stilske boje

Početna cena Transitions Gen8 Style Colors fotoosetljivih stakala iznosi 27.200,00 rsd za par stakala. Ako na to dodate popust u iznosu od 35% dobijate cenu (17.600,00 rsd) za dobijeni proizvod.

  • Popust se može iskoristiti samo u našem maloprodajnom objektu.

Za više informacija pozovite 011 3234018 ili 064 4038090.

Service Offered
    No Content
Product Offered
    No Content

social share // prev next ?