Od 20.07.2024. do 04.08.2024. optika neće raditi zbog godišnjeg odmora.

  • slide intro-var-1

    Za Vaše oči, Optika Occhi!

    Optika OCCHI Beograd je specijalizovana optika koja se bavi prodajom: naočare za vid, stakla za naočare i kontaktnih sočiva po povoljnim cenama.

    dd

Naočare za vid, okviri za naočare, stakla za naočare, kontaktna sočiva i sve što je potrebno za vaš savršen vid

Pogledajte našu kolekciju visokokvalitetnih naočara za vid i okvira za naočare. Pružamo širok izbor modernih modela okvira za naočare koji će vam omogućiti potpunu udobnost, a uz izbor i jasan vid. U ponudi imamo široki izbor naočara za vid u kombinaciji sa staklima više renomiranih proizvođača. Bez obzira tražite li klasične ili trendi modele, kod nas ćete pronaći savršen par naočara za vaše potrebe. Naši okviri za naočare su pažljivo odabrani radi udobnosti i stila. Uz vrhunsku izradu i materijale, garantujemo da ćete pronaći idealan par okvira koji će istaći vašu ličnost.Posetite nas danas i otkrijte zašto smo prvi izbor za naočare za vid i okvire. Spremni smo vam pomoći da pronađete savršen par koji odgovara vašim potrebama i stilu.

Usluge
Optika Occhi Usluge

Usluge

U našem maloprodajnom objektu ( bulevar despota Stefana 33, Beograd ) pružamo usluge ugradnje stakala u naočare za vid, servisa i popravke naočara, očnog pregleda ( utvrđivanje dioptrije ).

Sve usluge

Blog

Kako biste pronašli odgovore na neka Vaša pitanja ili nedoumice povodom odabira naših proizvoda i usluga (stakla za naočare, naočare za vid, kontaktna sočiva) ili pronašli savete za očuvanje vida, pripremili smo blogove u kojima detaljnije obrađujemo navedene teme.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se za obaveštenja o najnovijim ponudama popusta i akcija u online shop-u i očnoj kući.

Prijavi se

Imate pitanje?

Ukoliko imate dodatna pitanja ili vam je potrebno više informacija i konsultacije vezano za: stakla za naočare, dioptrija, naočare za vid, servis naočara, kontaktna sočiva, naše posvećeno osoblje vam je dostupno svakim radnim danom.