Popust 15% na progresiv Varilux Physio 3.0
visible: false

Popust 15% na progresiv Varilux Physio 3.0

Ostvarite popust od 15% na premijum progresivna stakla Varilux Physio 3.0

Akcija traje od:   do:

Pripremili smo Vam popust u iznosu od 15% na progresivna (multifokalna) stakla za naočare. Serija progresiva Physio 3.0 je premijum u programu Varilux ali i idealan je za nosioce progresiva koji duži niz godina nose multifokalna stakla.

Varilux Physio je partner koji zahtevnim presbiopima pruža savršen vid na svim udaljenostima, zahvaljujući savremenoj tehnologiji izrade. Nakon deset godina prisutnosti na tržištu i dalje zadržava iste standarde kvaliteta - koristeći High Resolution Vision™ i zatim W.A.V.E 2.0 Technology.

Sada, Varilux Physio 3.0 ide korak dalje kako bi se još bolje prilagodio intenzivnom stilu života svojih nosioca, pružajući vid bez napora pri prelazu dioptrije sa daljine na blizinu.

Wave 2.0 i DDV Sa Wave 2.0 Technology u mogućnosti smo uzeti u obzir veličinu zenice te je ukalkulisati u izračun dizajna sočiva bez obzira na recept, zahvaljujući mapiranju zenice.

Mapiranje zenice predstavlja kartografski prikaz svih varijacija veličine zenice, za sve recepte, sve udaljenosti te u s vim zonama sočiva. To omogućava optimalnu izradu sočiva bez obzira na smer gledanja ili način nošenja naočara.

Varilux Physio 3.0 uzima u obzir sve prednosti Varilux Physio 2.0 dizajna te nadograđuje izradu u sledećim područjima:

  • Savršen prelaz između udaljenosti za blizinu i daljinu

  • Gledanje bez napora i kod jako zahtevnih aktivnosti

  • Udobnost vida bez obzira na svetlosne uslove

Varilux Physio 3.0 raspon uključuje 3 različite izrade kako bi zadovoljili potrebe svih nosioca.

Varilux Physio 3.0 f-360° predstavlja personalizovani dizajn koji uzima u obzir dodatne parametre nosioca, kao što su način nošenja naočara i konvergencija.

Dodatne prednosti Varilux Physio 3.0:

  1. Garancija prilagođavanja

  2. Eyecode kompatibilnost

Početna cena Varilux Physio 3.0 progresivnih stakala iznosi 66.200,00 rsd za par stakala. Ako na to dodate popust u iznosu od 15% dobijate odličnu cenu (56.270,00 rsd) za dobijeni proizvod.

  • Akcija se može iskoristiti samo u našem maloprodajnom objektu.

Za više informacija pozovite 011 3234018 ili 064 4038090.

Service Offered
    No Content
Product Offered
    No Content

social share // prev next ?