Stavite svoju viziju na prvo mesto

„Razumevanje vašeg recepta i uzimanje u obzir vašeg načina života osigurava da ćete pronaći naočare za vid savršeno prilagođene vašim zahtevima."

Vaše oči zaslužuju najbolje

U optici Occhi, znamo koliko su vaše oči važne. Naša posvećenost počinje sa našim iskusnim i brižnim optometristima koji obavljaju temeljne preglede oka, obezbeđujući tačne recepte i otkrivajući sve potencijalne probleme. Zdravlje vašeg vida je naš prioritet.

Personalizovana nega po vašoj meri

Ne postoje dva ista para očiju, tako da naš posvećeni tim odvaja vreme da razume vaše jedinstvene potrebe, stil života i preferencije. Ovaj personalizovani pristup obezbeđuje da dobijete naočare za vid, stakla za naočare i rešenja koja se neprimetno uklapaju u Vaš život.

Okviri za naočare - Predstavljamo Vam našu kolekciju vrhunskih modela

„Otkrivanje vašeg ličnog stila i usklađivanje sa savršenim dizajnom okvira omogućava vam da izrazite svoju jedinstvenu ličnost kroz naočare.“

Ručno odabrane kvalitetne naočare za vid

Otkrijte odabranu kolekciju koju čine okviri za naočare kombinujući stil, udobnost i izdržljivost. Od klasičnog dizajna do najnovijih trendova, naša optika nudi niz opcija koje odgovaraju različitim ukusima i oblicima lica. Iako postoje razni ramovi za naočare pronalaženje baš onih koji odražavaju vašu ličnost nikada nije bilo tako lako i prijatno.

Razmatranje oblika i karakteristika lica

Oblik vašeg lica igra vitalnu ulogu u određivanju koji dioptrijski okviri će laskati vašim crtama. Bez obzira da li imate okruglo, ovalno, četvrtasto ili lice u obliku srca, postoje okviri koji mogu naglasiti vaše najbolje atribute. Konsultujte se sa našim stručnim timom za optiku koji mogu da vas upute ka okvirima koji dopunjuju vaš oblik lica i poboljšavaju vašu prirodnu lepotu.

Procena materijala i izdržljivosti okvira

„Odabir pravog materijala okvira i procena izdržljivosti osiguravaju da vaše naočare ne samo da izgledaju sjajno već i da izdrže test vremena.“

Odabir pravog materijala za okvir

Izbor materijala okvira utiče i na izdržljivost i udobnost. Uobičajene opcije uključuju acetat, metal, titanijum i laganu plastiku. Svaki materijal ima svoje prednosti, pa uzmite u obzir faktore kao što su fleksibilnost, težina i hipoalergenska svojstva. Naša optička prodavnica nudi širok spektar visokokvalitetnih materijala za okvire koji odgovaraju vašim željama. U svakom momentu možete pogledati naš ONLINE SHOP

Procena trajnosti i dugovečnosti

Naočare su investicija, tako da je neophodno odabrati okvire koji mogu da izdrže svakodnevno habanje. Potražite okvire sa ojačanim šarkama, čvrstom konstrukcijom i premazima otpornim na ogrebotine. Naša optička prodavnica nudi renomirane brendove poznatih po svojoj izdržljivosti i izradi, osiguravajući da vaše naočare izdrže test vremena.

Najsavremenija tehnologija dioptrijskih sočiva (dioptrijska stakla)

„Istraživanje različitih tipova dioptrijskih stakala i poboljšanja vam pomaže da pronađete dioptrijska stakla koja pružaju optimalan vid i maksimalnu udobnost.“

Vaša dioptrijska stakla igraju ključnu ulogu u jasnoći vašeg vida. Kod nas možete naći dioptrijska stakla sa najsavremenijom tehnologijom, uključujući antirefleksne slojeve zaštite, filtere za plavo svetlo, bifokalna stakla i progresivna stakla. Naši optičari Vas vode kroz proces izbora stakala za naočare, uzimanje individualnih parametara za ugradnju u naočare za vid, osiguravajući da se vaše vizuelne potrebe precizno ispune.

Navigacija po tipovima dioptrijskih sočiva

Kvalitetna dioptrijska sočiva su ključna za optimalan vid. Istražite različite tipove stakala za naočare kao što su monofokalna, bifokalna ili progresivna sočiva na osnovu vaših specifičnih potreba. Razgovarajte o vašim životnim zahtevima i vizuelnim ciljevima sa našim stručnjacima koji vam mogu preporučiti najbolje opcije stakala za naočare.

Poboljšanje vizuelne udobnosti

Razmotrite dodatne funkcije koje poboljšavaju vizuelni komfor, kao što su antirefleksni zaštitni slojevi za smanjenje odsjaja i poboljšanje jasnoće. Ako provodite duže vreme pred ekranima, razmislite o dioptrijskim sočivima za filtriranje plave svetlosti da biste sveli na minimum digitalno naprezanje očiju. Naša optika nudi niz poboljšanja dioptrijskih sočiva kako biste maksimalno povećali vaše vizuelno iskustvo.

Izuzetna usluga na svakom koraku

Naša posvećenost Vama ne završava se vašom kupovinom. Pružamo sveobuhvatnu postprodajnu uslugu, uključujući podešavanja, popravke i stalna uputstva za negu očiju i Vaših naočara. Vaše zadovoljstvo je najvažnije, a mi smo tu da vam pomognemo čak i nakon što napustite našu prodavnicu.

Izgradnja poverenja kroz transparentnost

Transparentnost je temelj poverenja. Verujemo u otvorenu komunikaciju, bilo da se radi o objašnjavanju vašeg recepta, karakteristikama vaših izabranih dioptrijskih naočara ili detaljima bilo koje procedure. Želimo da donosite informisane odluke o svom putu nege očiju.

Vaša vizija, naša strast

U pogledu vida, mi smo više od samo prodavnice naočara za vid i ostalih oftalmoloških pomagala – mi smo vaši partneri u održavanju jasnog, zdravog vida. Sa fokusom na personalizovanu negu, kvalitetne proizvode (okviri za naočare, dioptrijska stakla, kontaktna sočiva, itd.) i transparentnu uslugu, posvećeni smo da vam pružimo izuzetno iskustvo nege očiju.

Naoružani znanjem stečenim iz našeg sveobuhvatnog vodiča, sada ste spremni da sa sigurnošću izaberete savršene naočare za vid koje odgovaraju vašem stilu, poboljšavaju vašu viziju i dopunjuju vaš životni stil.

Odabir savršenih naočara ne mora biti težak. Uz naš sveobuhvatan pregled online prodavnice optičkih uređaja, sada imate znanje da donesete informisanu odluku kada nas posetite u centru Beograda . Ne zaboravite da procenite svoje potrebe za vizijom, istražite stilove okvira, procenite materijale okvira i razmotrite prave opcije dioptrijskih sočiva za naočare. Naši stručnjaci za optiku su tu da Vas usmeravaju do donošenja prave odluke po pitanju naočara i stakala za naočare.

Zapamtite, vaša vizija je naš prioritet i jedva čekamo da budemo deo vašeg putovanja ka zdravoj nezi očiju. Posetite nas i uverite se u razliku!


Za pitanja i konsultacije možete nas pozvati na broj 0113234018 ili nas posetiti u optici Occhi koja se nalazi u bulevaru despota Stefana 33, Beograd.