Od 20.07.2024. do 04.08.2024. optika neće raditi zbog godišnjeg odmora.

Optika Occhi kontrola vida

Dioptrija (provera vida)

Provera vida ključna je usluga koju pružamo u Optici Occhi da bi klijent imao oštar vid. Naši stručnjaci za vid će obaviti detaljan pregled vaših očiju kako bi utvrdili vašu dioptriju i bilo kakve druge probleme s vidom koje biste mogli imati. Nakon toga ćemo vam dati preporuke za naočare i dioptrijska stakla koja će vam najbolje odgovarati. Naši zaposleni obavljaju kontrolu oštrine vida po ustanovljenoj praksi i rutini, nakon čega se pregled prilagođava individualno svakom pacijentu u zavisnosti od potreba, uzimajući u obzir i komfor i komoditet pacijenata.

Kontrola oštrine vida

Mi se oslanjamo na svoj vid u svim aspektima svakodnevnog života i zato je kontrola oštrine vida ključna za praćenje zdravlja očiju i održavanje najboljeg mogućeg vida.

Nastojimo pružiti najtemeljniju kontrolu oštrine vida, koristeći savremenu tehnologiju i opremu u svetu optike, čime obezbeđujemo Vaše potpuno poverenje u naše nalaze i savetujemo Vas u pogledu rukovanja sa oftalmološkim pomagalima (naočare za vid).

Šta da očekujete?

Pregled kontrole oštrine vida obično traje između 10 i 20 minuta, pored kojeg se kod određenih pacijenata mogu preporučiti i dodatni specifični testovi. 

Za sve naše kupce kontrola oštrine vida je besplatna uz kupovinu bilo kojih naočara za vid, kontaktnih sočiva ili stakala za naočare. Ukoliko želite da proverite oštrinu Vašeg vida, molimo Vas da nas pozovete kako bi ste zakazali termin za pregled.

Za zakazivanje termina pozovite 011 3234018 ili 064 4038090.