Od 20.07.2024. do 04.08.2024. optika neće raditi zbog godišnjeg odmora.

Essilor Varilux Comfort max 20%
visible: false

Popust 20% na progresivna stakla Varilux Comfort Max

Iskoristite super popust od 20% na najprodavanija progresivna stakla u svetu Essilor Varilux Comfort Max

Akcija traje od:   do:

Pripremili smo Vam super popust u iznosu od 20% na progresivna (multifokalna) stakla za naočare. Serija progresivnih stakala Comfort max je srednji u programu Varilux ali je idealan za sve nosioce u nošenju progresivnih stakala koji traže komforniji segment za čitanje.

Dizajn novih Varilux Comfort Max progresivnih sočiva povećava raspon, smer i fleksibilnost držanja nosioca, pružajući celodnevnu udobnost zahvaljujući Flex Optim tehnologiji.

Današnji aktivan način života povezan sa primanjem informacija sa raznih strana znači i veći broj kompromisa koji je potrebno raditi u upravljanju vremenom i selekcijom velike količine podataka. Da bi sve to mogli što jednostavnije pratiti, potrebna nam je fleksibilnost.

Essilor je doradio svoje kultno sočivo Varilux Comfort 3.0, donoseći novi, napredni dizajn progresivnih stakala koja se prilagođavaju prirodnom položaju tela nosioca, tako da mogu biti u koraku sa svojim životnim stilom života, a da uopšte ne razmišljaju o tome: Varilux Comfort Max sočiva.

Varilux Comfort Max progresivno staklo dizajnirano je za fleksibilnost kako bi prirodno menjali položaj i ceo dan ugodno gledali.

Da li ste se ikada osećali stisnuto i neudobno dok ste sedeli u avionu? To je zato što nemate fleksibilnost za prirodnu promenu položaja. Bilo bi Vam ugodnije uz dodatni prostor za noge. Slično je i sa vašim vidom, sve je u fleksibilnosti. Što je više položaja koji vam omogućavaju oštar vid, više ćete moći menjati položaj i time ćete se osećati udobnije i prirodnije.

Sa NOVIM Varilux Comfort Max sočivima, videćete oštrije te se nesmetano fokusirati sa gledanja na daleko do gledanja na blizu sa samo 1 parom naočara! Uživajte u poslednjoj inovaciji najprodavanijeg progresivnog sočiva, kojeg iznova definiše ugodnost gledanja, od 1993. godine sa više od 300 miliona prodatih sočiva.

Početna cena Varilux Comfort max progresivnih stakala iznosi 39.600,00 rsd za par stakala. Ako na to dodate popust u iznosu od 20% dobijate odličnu cenu (31.680,00 rsd) za dobijeni proizvod.

  • Akcija se može iskoristiti samo u našem maloprodajnom objektu.

Za više informacija pozovite 011 3234018 ili 064 4038090.


Service Offered
    No Content
Product Offered
    No Content

social share // prev next ?