30% popusta na foto stakla
visible: false

Popust u maju od neverovatnih 30% na fotoosetljiva stakla

U našoj optici sada možete pronaći vrhunska fotoosjetljiva stakla za naočare po sniženoj ceni.Ako nosite naočare i želite uštedeti novac prilikom kupovine novih fotoosjetljivih stakala, sada je pravo vreme za to jer odobravamo 30% popusta.

Akcija traje od:   do:

Fotoosjetljiva stakla za naočare su stakla koja se prilagođavaju promenama svetlosti i postaju tamnija kada su izložena jakom prirodnom svetlu, kao što su sunčevi zraci. Ova vrsta stakala se često naziva i "fotohromatska stakla" ili "pametna stakla za naočare", jer koriste tehnologiju koja omogućava brzo prilagođavanje na promene svetlosti i time poboljšava vidljivost i udobnost tokom korištenja. Osim toga, ova stakla štite oči od štetnih UV zraka, što ih čini idealnim izborom za sunčane dane ili bilo koju drugu situaciju kada su oči izložene jakom svetlu.

Naša optika nudi poseban popust na fotoosjetljiva stakla za naočare, što znači da možete dobiti kvalitetna stakla po nižoj ceni uz kupovinu bilo kog dioptrijskog okvira iz naše ponude. 

Cena Grossoptic 1.55 photo iznosi 8.800,00. Kada se obračuna popust 30% pravite uštedu od 2.640,00.

Cena Maxxee by hoya 1.56 photo iznosi 9.800,00. Kada se obračuna popust 30% pravite uštedu od 2.940,00.

  • Popust je vezan za lagerske dioptrije od Grossoptic-a i Maxxee by Hoya.

  • Popust se može iskoristiti u našem maloprodajnom objektu i online shop-u.

  • Popust važi samo uz kupovinu dioptrijskog okvira.

  • Popust traje do 31.05.2023.

Za više informacija pozovite 011 3234018 ili 064 4038090.

Iskoristite ovaj popust kako biste poboljšali vaš vid i zaštitili svoje oči od štetnih UV zraka, a istovremeno uštedeli novac.

Service Offered
    No Content
Product Offered

social share // prev next ?